Stulna cyklar

Tyvärr upptäcktes idag 19/3 att det varit inbrott i garaget och bl a har en elcykel stulits. Elcykeln är anmäld till Move About som gör polisanmälan. På grund av detta kommer elcykelpoolen vara stängd för bokningar tills elcykelstället har blivit lagat. Har ni blivit bestulna på er egen cykel så får ni själva polisanmäla det och kontakta ert försäkringsbolag.

Unfortunately today, 19/3, it was discovered that there had been burglaries in the garage and among other things an electric bike was stolen. The electric bike is registered to Move About, which makes the police report. Because of this, the electric bicycle pool will be closed for bookings until the electric bike site has been repaired.If you have been robbed of your own bike, you must report to the police and contact your insurance company.